Ha kul på en hundkurs i Stockholm

När du och din hund går en hundkurs i Stockholm får ni tillgång till stora fräscha lokaler och en utemiljö där ni kan träna, leka och ha kul tillsammans.

Det roliga med att ha hund är att man kan göra så mycket tillsammans. Det första man ska göra med en ung hund är därför att lära sig förstå varandra och det gör man bäst genom att tillbringa mycket tid ihop och att gå en hundkurs.

Första och viktigaste steget är att lära vardagslydnad. De flesta hundar vill vara till lags men det kan vara svårt för dem att förstå vad de ska göra. På en grundkurs i vardagslydnad lär du dig de enkla kommandon som din hund behöver för att sitta och ligga eller komma när du ropar,.

När du gått en hundkurs i Stockholm börjar det roliga

Hundar som har lärt sig förstå kommandon är lyckliga hundar som vill visa vad de kan. När vardagslydnaden är klar kan du därför börja med lite mer utmanande övningar som stimulerar din fyrbenta vän. Då kan du låta hunden använda sin nos till att spåra, öva agility eller bara springa fritt och komma när du kallar på den.

Att gå en hundkurs i Stockholm ger dig också tillgång till inhägnade naturområden där hunden kan springa fritt. De finns också stora lokaler där du och din hund kan träna eller bara leka vilket gör det lättare om det är kallt ute. I lokalerna har du tillgång till redskap för att öva agility, nosework eller bara lek.